Casa Caritat alerta que hi ha més dones, migrants i joves en situació vulnerable

Segons el seu informe, la desigualtat ha anat en augment de forma alarmant el 2018.

Europa Press
Europa Press

Un estudi sobre vulnerabilitat, realitzat per Casa Caritat, entre les persones que acudeixen als seus centres, revela que l'any 2018 ha augmentat el nombre de dones, joves i migrants que es troben a València en situació de vulnerabilitat i exclusió social.

Segons les conclusions de l'informe, la desigualtat no entén de gènere, edat o nacionalitat i ha anat en augment de forma alarmant el 2018, ja que cada dia al voltant de 300 persones de mitjana han acudit als menjadors socials de l'entitat, la xifra més alta dels últims cinc anys

“Cada vegada són més les persones que usen els nostres serveis més bàsics com menjar o higiene, però també per a obtindre un suport personalitzat que els permeta buscar treball o accedir a un habitatge”, ha afirmat el president de Casa Caritat, Luis Miralles.

En l'últim any, els usuaris que han acudit al menjador social de l'entitat han augmentat un 44% respecte a l'any anterior. “La pobresa s'està agreujant en les persones més vulnerables. Per això necessitem més recursos i suport per a continuar construint una xarxa de suport perquè els més desfavorits tornen a reintegrar-se com a part activa de la societat”, ha afegit Miralles.

També et pot interessar