Calp prohibeix instal·lar cadires, gandules i para-sols a primera hora del matí

L’ordenança del consistori també assenyala que aquells objectes que estiguen més de tres hores sense la presència dels amos podran ser retirats

Para-sols a la platja de Calp / Ajuntament de Calp

Calp (Marina Alta) ha prohibit aquest estiu instal·lar cadires, gandules i para-sols a les platges abans de les 9:30 hores per a no dificultar la tasca dels equips de neteja durant el matí, segons l'ordenança municipal d'ús i gestió del litoral.

El consistori recorda que, en cas d’incompliment els objectes podran ser retirats. A més, l'ordenança també assenyala que les cadires, gandules i para-sols que estiguen més de tres hores sense la presència dels seus amos al llarg del dia podran ser retirades. Els elements seran confiscats per la Policia Local i el personal de neteja i es traslladaran al Dipòsit Municipal.

Des de l'Ajuntament expliquen aquesta mesura que contextualitzen en el fet que durant l'estiu reben nombroses queixes sobre la reserva d'espai a causa dels usuaris que arriben a la platja a mig matí i es troben amb molts espais ocupats sense que els titulars dels elements instal·lats hi estiguen presents.

De fet, el regidor de Platges, Pere Moll, ha assenyalat que vole "garantir la tasca dels treballadors de la neteja de la platja. Per això apel·lem al civisme dels usuaris de les platges, perquè no ocupen l'espai sense estar-hi presents”.

També et pot interessar

stats