Localitzen en bon estat l'ancià desaparegut a Vila-real

L’home, de 93 anys, havia eixit del seu domicili després de tancar-lo amb clau i no es tenia cap pista d'ell

Un agent de la Policia Local de Vila-real, en una imatge d'arxiu
Un agent de la Policia Local de Vila-real, en una imatge d'arxiu / Policia Local de Vila-real
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
18 de novembre 2022 - 12:34 Actualitzat: 18 de novembre 2022 - 15:06

El veí de Vila-real, de 93 anys, desaparegut des d’aquest dijous de vesprada ha sigut localitzat en bon estat poc després de les dos i mitja d'aquest divendres, segons ha confirmat el servei d'Emergències del 112. L’home havia eixit de casa després de dinar dijous i, des d’aleshores, no se sabia res d’ell.

La família de Manuel Batalla li va perdre la pista dijous de vesprada. L’ancià va dinar al seu domicili, però després va eixir sense deixar rastre ni avisar ningú d'on anava. Els seus familiars es van adonar de la desaparició quan, en anar a visitar-lo a casa, van veure que no estava.

Els agents de la Policia Nacional i la Local han desplegat, fins i tot, drons per a localitzar Manuel pel terme de Vila-real. A aquest ampli dispositiu, s'ha sumat una unitat canina de Protecció Civil, a més d'un helicòpter del Consorci de Bombers de Castelló. Tots ells s'han retirat en trobar, en aparent bon estat de salut, Manuel. Tot i això, aquest veí de Vila-real sigut traslladat a un centre sanitari per a fer-li una revisió mèdica.

També et pot interessar

stats