El bon oratge convida a eixir de casa el dilluns de Pasqua

Proliferen per tot el territori els plans a l'aire lliure en l'últim dia d'un pont festiu de Setmana Santa marcat per les restriccions sanitàries per la pandèmia. 

Una família para la taula en el parc de Lo Albentosa de Torrevella
Una família para taula en el parc de Lo Albentosa de Torrevella / À Punt NTC

Les agradables temperatures que han marcat aquest dilluns de Pasqua, últim dia festiu a la Comunitat Valenciana del pont de Setmana Santa, han fet proliferar els plans a l'aire lliure en tots els racons del territori. Ja siga a la platja o a la muntanya, les valencianes i els valencians no han volgut quedar-se a casa i han aprofitat el bon oratge per a menjar-se la mona en una jornada atípica que, per segon any consecutiu, ha estat marcada per les restriccions decretades per culpa de la pandèmia de coronavirus. 

El litoral valencià i les grans esplanades de pinars han tornat a situar-se com les àrees més concorregudes, tot i que l'afluència no és comparable a la d'anys anteriors. Els passejos marítims de nord a sud del territori han despertat aquest dilluns plens de persones que apuren les últimes hores del pont. A la platja de la Malva-rosa i l'entorn de la Marina Reial a València, un dispositiu d'agents de policia vetlava perquè es respectaren les mesures sanitàries vigents.

Hi ha qui ha acudit a menjar-se el dolç més tradicional de Pasqua en entorns envoltats de natura. El parc de Lo Albentosa a Torrevella, la pinada de Santa Pola o el parc de Capçalera a València són només tres exemples de l'estampa que s'ha repetit en centenars de zones recreatives d'esplai en tot el mapa valencià.

Siga quin siga el lloc triat, hi ha un denominador comú: mascareta obligada, grups de quatre persones com a màxim si no són convivents i distància interpersonal. Seguir les precaucions contra la Covid-19 ha tornat a estar a l'orde del dia en una jornada de festa poc convencional mentre avança una vacunació que serà determinant per a donar un baló d'oxigen a l'estiu. 

També et pot interessar

stats