Els bombers continuen treballant en l'incendi declarat divendres a Benissa

La pluja caiguda durant la nit no ha sigut suficient per a apagar el foc.

Font: Consorci Provincial de Bombers d'Alacant

Bombers del consorci d'Alacant continuen treballant en l'extinció de l’incendi declarat divendres a la vesprada en l'ecoparc de Benissa i que ja ha afectat entre 3.000 i 4.000 metres quadrats de superfície.

L'incendi es va declarar vora les 17.30 hores d'ahir per causes desconegudes en muntanyes de restes orgàniques d'entre deu i quinze metres d'alçada, per la qual cosa es preveu que l'extinció "no serà ràpida" i no estarà totalment apagat fins als "pròxims dies".

La pluja caiguda durant la nit no ha sigut suficient per a apagar el foc, la qual cosa obliga a "seguir treballant amb la màxima intensitat".

Durant la nit s'han quedat en el lloc dues unitats de bombers forestals i tres vehicles dels parcs del consorci de Benissa i Dénia.

Dues retroexcavadores estan removent les restes orgàniques, cosa que permet als bombers anar apagant-les. Al costat de l'ecoparc hi ha la instal·lació d'una protectora d'animals amb 60 gossos i un pinar que, segons confirmen bombers del consorci, no han resultat afectats pel foc.

També et pot interessar

stats