El bo cistella es podrà demanar a partir del 20 d’abril

Ximo Puig també ha avançat que les ajudes per a pagar les hipoteques variables es podran sol·licitar en les primeres setmanes de maig

Com demanar el bo cistella de la compra?
Com demanar el bo cistella de la compra?

El president Ximo Puig ha avançat aquest dissabte que el bo cistella de noranta euros per a famílies amb rendes inferiors a 21.000 euros anuals es podrà demanar a partir del pròxim 20 d'abril.

Sobre si el bo és suficient, ha remarcat que "òbviament no és una quantitat enorme, però no és menyspreable". En aquesta línia, ha justificat que no és una mesura universal, sinó que va dirigit a les famílies amb menys recursos i ha afegit que "la dreta el menysprea perquè ells tenen bastants més recursos".

A més, ha concretat que en les primeres setmanes de maig s'obrirà la convocatòria per a sol·licitar les ajudes per a pagar les hipoteques variables. Oscil·laran entre 300 i 600 euros i beneficiaran 30.000 famílies amb ingressos anuals de fins a 33.600 euros.

Per a defensar la importància de l'habitatge, Puig ha recordat que el "va impressionar molt" quan una persona que vivia al carrer i va poder trobar una llar gràcies a la Generalitat li va contar que "quan va tancar la porta de sa casa se sentia protegit no sols físicament, sinó la seua intimitat". "Un habitatge digne és molt més que un objecte de valor mercantil", ha reivindicat.

També et pot interessar

stats