El bisbe d'Oriola-Alacant dona suport al pla de Vox sobre l'avortament a Castella i Lleó

Adjunta al seu compte de Twitter una imatge en la qual compara aquest pla amb el que ocorre en comprar tabac

El nou bisbe d'Oriola-Alacant, José Ignacio Munilla
El nou bisbe d'Oriola-Alacant, José Ignacio Munilla / À Punt NTC

En mig de la polèmica al voltant del pla antiavortament anunciat per Vox a Castella i Lleó, el bisbe d’Oriola-Alacant ha comentat la iniciativa de Vox. José Ignacio Munilla ha donat suport en les seues xarxes socials aquest dimecres a les mesures de dissuasió de l'avortament que pretén implantar Vox a Castella i Lleó. Al seu compte de Twitter, el bisbe ha adjuntat una imatge en la qual compara aquest pla amb el que ocorre en comprar tabac.

“Compre un paquet de tabac i l'Estat m'obliga a veure imatges esborronadores perquè estiga ben informada i pense el que faré encara que el meu cos siga meu. Avortaré i no poden fer-me sentir el batec del fetus perquè estiga ben informada i pense el que faré perquè el meu cos és només meu”, recull el text, que conclou preguntant-se: “De veritat?”. Munilla afirma que no afegiria ni restaria “una sola paraula al missatge de la imatge”.

Aquesta no és la primera ocasió en què Munilla dona suport a mesures antiavortistes. El passat 3 de novembre també va compartir una foto enfront d'una clínica abortiva d'Alacant: "He participat en la campanya '40 dies per la vida’ resant davant d’un centre d’avortament", deia en el seu compte. El bisbe d'Oriola-Alacant, que va participar llavors en una de les manifestacions que realitza l'organització provida internacional "40 dies per la vida", va ressaltar que “si l'avortament és progressisme, llavors la llei de la selva és el cim de la democràcia”.

En la seua etapa prèvia com a bisbe de Sant Sebastià, el donostiarra ja va subratllar que l'avortament és “una massacre d'innocents” que suposa un “holocaust silenciós”, també va afirmar que la “ideologia de gènere” volia “desconstruir el model familiar tradicional” i que era "una metàstasi del marxisme, assumida ara per la cultura secularitzada, majoritària a Occident".

També et pot interessar