Betxí se suma a Cabanes i projectarà a l'estiu 'Barbie' i '20.000 espècies d'abelles'

L'alcaldessa, Carla Nebot, defensa que "els valors feministes i de les persones trans pertanyen a la nostra vida quotidiana i són part de la nostra societat"

Barbie, pel·lícula
Escena de 'Barbie', la pel·lícula / Warner Bros

L'Ajuntament de Betxí (Plana Baixa) estrena enguany el cinema d'estiu i el consistori, governat per Compromís, ha anunciat que projectarà les dos pel·lícules que la Regidoria de Cultura de Borriana, que dirigeix Vox, ha rebutjat incloure en el catàleg de la seua biblioteca municipal: l'estatunidenca Barbie i l'espanyola 20.000 espècies d'abelles.

L'alcaldessa de Betxí, Carla Nebot, ha explicat que el cinema d'estiu és un nou projecte municipal, perquè el veïnat tinga més activitats per a gaudir d'estos mesos. "Veiem necessari que estes dues pel·lícules es projecten, perquè tothom puga veure que els valors feministes i de les persones trans pertanyen a la nostra vida quotidiana i són part de la nostra societat", ha afegit.

Se suma, així, a la iniciativa presentada per Cabanes (Plana Alta), també governat per Compromís, que dimecres va anunciar que projectarà estes dos pel·lícules després de la polèmica suscitada per la denúncia de censura.

Compromís ha acusat l'edil de Cultura de Borriana de no permetre la inclusió d'estes cintes en el catàleg municipal, encara que després l'alcalde diguera que sí que s'anaven a afegir. Este dijous, fins i tot el síndic de Compromís, Joan Baldoví, ha pujat a la palestra de les Corts amb una Barbie per a criticar l'intent de censura de Vox a Borriana.

També et pot interessar

stats