Els barris de Benimaclet i Sant Llorenç tindran una nova àrea de socialització canina

La infraestructura ocuparà una superfície total de 805,45 metres quadrats i comptarà amb jocs biosaludables.

Un gos passejant per la ciutat de València
Un gos passejant per la ciutat de València

La nova zona de socialització canina en la confluència dels carrers Viver i Reverend José María Pinazo, entre els barris de Sant Llorenç i Benimaclet, ocuparà una superfície total de 805,45 metres quadrats i se suma a les que hi ha al parc d'Orriols i el carrer Guàrdia Civil i adjacents. El projecte planteja la instal·lació de jocs biosaludables i de bancs que compleixen la normativa vigent en matèria d'accessibilitat.

El vicealcalde i regidor d'Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha destacat que aquesta nova zona de socialització de gossos s'unirà a les més de 60 ja existents a la ciutat de València per a atendre “una necessitat social” per a moltes famílies amb gossos, i ha apuntat que aquest projecte va nàixer del procés de pressupostos participatius DecidimVLC 2018/2019.

En aquesta línia, l'edil ha afirmat que els espais de socialització canina fomenten una convivència millor entre les famílies que els utilitzen i les que prefereixen gaudir de les zones enjardinades al marge de l'afluència de gossos.

El pressupost de l'obra ascendeix als 78.363,28 euros i la licitació planteja un termini d'execució d'un mes i mig. Una vegada conclòs, serà una de les àrees de socialització canina més grans dels barris de la ciutat de València.

També et pot interessar