Atropellat un taxista per un conductor VTC durant la vaga a Madrid

L'home es troba en estat molt greu i ha sigut ingressat en la Unitat de Cures Intensives (UCI).

Atropellat un taxista per un conductor VTC durant la vaga a Madrid
Atropellat un taxista per un conductor VTC durant la vaga a Madrid

Les protestes per la regulació del serveis de vehicles de lloguer amb conductor (VTC) a Madrid han deixat un taxista ferit en estat greu, amb traumatisme cranioencefàlic, a causa d'un atropellament.

El ferit és un manifestant que tractava de tallar l'A-2 amb altres companys i intentant parar un conductor VTC que circulava per la via, ha fet un volantí en l'aire i ha caigut a terra estés.

Després de ser atés en un primer moment per metges del Samur-Protecció Civil en el lloc dels fets, ha sigut traslladat fins a l'Hospital Universitari La Paz. Tot i que en principi presentava un traumatisme cranioencefàlic entre moderat i greu, el seu estat ha empitjorat i continua ingressat en l'UCI.

Els taxistes allí congregats, després de l'ocorregut, han intentat detindre el cotxe, que ha fugit.

Els serveis d'emergència han atés el ferit, un home d'uns 30 anys, amb traumatisme cranioencefàlic moderat-greu. Ha sigut traslladat pel Samur a l'Hospital La Paz amb pronòstic greu. La Policia Municipal ha tallat el trànsit i membres de la Policia Nacional es mantenen en el lloc dels fets.

La Guàrdia Civil localitza el conductor

La Guàrdia Civil ha localitzat el conductor responsable de l'atropellament, tot i que, de moment, no ha sigut detingut ni investigat.

Els agents, que des del primer moment coneixien la descripció física de l'home i també el número de matrícula del vehicle, continuen les investigacions per a esbrinar les causes exactes del succés i determinar si l'home va ser atropellat intencionalment, accidentalment o si, al contrari, la víctima es va tirar al capó del vehicle.

També et pot interessar

stats