La Policia demana col·laboració ciutadana per a localitzar els conductors que han atropellat un jove a l'avinguda del Port de València

L'home de 23 anys es recupera a la unitat de reanimació de l'Hospital Clínic i no es tem per la seua vida

Imatge d'arxiu d'una ambulància del SAMU
Imatge d'arxiu d'una ambulància del SAMU / À PUNT NTC

El Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat ha rebut un avís a les 3:30 hores de la matinada d'aquest diumenge en el qual s'ha alertat que un cotxe havia atropellat un home a l'avinguda del Port de València. Els serveis d'assistència mèdica d'urgències (SAMU) i una unitat de Suport Vital Bàsic s'han desplaçat fins al lloc dels fets per a assistir el vianant de 23 anys.

L'equip mèdic del SAMU ha estabilitzat el ferit després de realitzar-li diferents maniobres de suport vital avançat i posteriorment l'han traslladat amb politraumatisme a l'Hospital Clínic de València, on es recupera a la unitat de reanimació. Segons ha pogut saber À Punt, la seua vida no corre perill.

Posteriorment, la Policia Local ha sol·licitat col·laboració ciutadana per a tractar d'identificar i localitzar els conductors de no un, sinó dos vehicles implicats en aquest accident, que concretament ha ocorregut a l'encreuament de l'avinguda del Port amb Cardenal Benlloch.

En concret, es busca informació sobre el vianant atropellat i sobre els dos cotxes implicats, un Golf color plata i un BMW S1 de color blanc.

També et pot interessar

stats