Atrapats més de 3 hores 263 passatgers d'un Euromed entre Alacant i Barcelona

El retard l’ha causat l’atropellament d’un gos, segons han informat uns operaris

Un tren Euromed pel seu pas per València
Un tren Euromed per València

202 minuts, més de 3 hores, han estat parats els 263 passatgers de l’Euromed entre Alacant i Barcelona per una avaria causada, segons diversos operaris, per l’atropellament d’un gos.

L’incident s’ha produït poc abans d’arribar a Tarragona i un dels viatgers afectats ha explicat a À Punt NTC que Renfe no els ha informat sobre la previsió de reprendre el trajecte fins a minuts abans que arribara un segon tren a les 14:30 hores per a fer la distància restant fins a Barcelona. 

Les persones afectades podran reclamar l’import total del seu bitllet, però els afectats denuncien que no se’ls ha comunicat aquesta opció a través de la megafonia del tren ni en arribar a l’estació.

Entre els inconvenients causats per aquest retard de més de tres hores destaquen els d’un viatger francés que ha perdut el vol per a tornar al seu país d’origen, i molts dinars familiars cancel·lats. També hi havia un elevat nombre de catalans i catalanes que es desplaçaven a Barcelona per a participar en la manifestació convocada per l’Assemblea Nacional Catalana amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya

També et pot interessar

stats