Arriben dos pasteres a Benidorm i Teulada amb quatre menors i 28 adults

Ja són tres les embarcacions precàries albirades esta setmana a la nostra costa

Un dispositiu de la Creu Roja, en una imatge d'arxiu, davant l'arribada d'una embarcació precària
Un dispositiu de la Creu Roja, en una imatge d'arxiu, en l'arribada d'una embarcació precària / Creu Roja
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
11 de juliol 2024 - 15:01 Actualitzat: 11 de juliol 2024 - 19:31

Dos pasteres amb 32 persones han arribat este dijous a les costes del sud de la Comunitat Valenciana. La primera pastera ha arribat este matí amb dènou persones a bord, entre les quals hi havia dos menors, una de quatre mesos i l’altra de quatre anys, s’ha localitzat este dijous a la costa de Benidorm, segons ha confirmat la Creu Roja.

Dels dèsset adults, quatre són dones, una d’elles embarassada. La resta, incloent-hi el nadó de quatre mesos, són homes. Després de rescatar-los, a la dona embarassada, així com al nadó de quatre mesos i a sa mare, els han portat a l’Hospital General d’Alacant.

La Creu Roja ha rebut l'avís de l'arribada de l'embarcació precària poc abans de les 7:40 hores d'este dijous i immediatament s’ha activat l'Equip de Resposta Immediata en Emergències (Erie).

Creu Roja ha assenyalat que, d'acord amb la informació facilitada per la Guàrdia Civil, en la pastera viatjaven dènou persones, dèsset adultes i dos menors d'edat, i a tots els han traslladat fins al port d'Alacant, on han rebut assistència sociosanitària. Posteriorment, han traslladat tres persones a l’hospital.

A més, Creu Roja ha informat poc abans de les 17:00 hores que han detectat una segona embarcació precària a les platges de Teulada. En esta pastera viatjaven tretze persones, totes varons, de les quals dos són menors.

L'arribada d'estes pasteres al litoral valencià ha coincidit també amb la detecció d'altres cinc a Múrcia o les huit a les illes Balears.

També et pot interessar

stats