Arranca la campanya de la renda amb deduccions per energies renovables i despoblament

Les persones que hagen invertit durant l'any passat a condicionar la residència habitual per a aprofitar les fonts d'energia renovable podran desgravar-se un 40%

La campanya de la renda comença aquest dimecres / À Punt NTC

Aquest dimecres s’inicia la campanya de la renda amb novetats importants. Algunes de les quals són les deduccions per a qui haja invertit a condicionar la residència habitual durant el 2021 amb l’objectiu d’aprofitar les energies renovables.

Fins a un 40% es podrà deduir en la declaració si es compleixen els requisits, amb un màxim de 8.000 euros, el doble que la campanya anterior. Si la despesa s’ha fet en una segona residència també es podran rebre bonificacions d’un 20%.

Altres deduccions especials van dirigides als valencians i valencianes que viuen en un dels 143 municipis declarats en risc de despoblament. A aquestes persones Hisenda els podrà tornar entre 300 i 540 euros, en funció dels fills que tinguen a càrrec seu. I als emprenedors que hagen començat un negoci en qualsevol d'aquests municipis podran deduir-se també fins a 9.000 euros en la quota autonòmica.

Aquestes són algunes de les novetats de la campanya d’enguany, que comença dimecres per a qui decidisca presentar-la a través d’internet. Un mes després, el 5 de maig, s'iniciarà el servei d'atenció personalitzada telefònica, i l'1 de juny començarà la tramitació presencial.

També et pot interessar

stats