Aquests són els carrers de València tancats al trànsit fins diumenge de matinada

El centre es reserva exclusivament per als vianants i només podrà accedir-s’hi amb transport públic, taxi o en vehicle propi en el cas dels residents

Mapa de les restriccions de trànsit fins la matinada del diumenge
Mapa de les restriccions de trànsit fins a la matinada del diumenge / À Punt NTC

Arriben noves restriccions al trànsit rodat a València. Tot i el mal oratge, l’ambient faller va prenent el pols a la ciutat i als carrers tallats fins ara per la Plantà de monuments o el muntatge d’envelats, aquest migdia s’afigen les vies del centre de la ciutat per a facilitar els moviments dels vianants.

Tot el centre, des del marge dret de l'antic llit del riu Túria, el pont de les Glòries Valencianes fins a la plaça d'Amèrica i les grans vies, inclosa la plaça d'Espanya i el pas inferior del Passeig de la Petxina, queden tallats als vehicles fins a les quatre de la matinada del dia 20 de març. Per aquests carrers només podran passar els taxis, els autobusos de l’EMT i els vehicles d'emergències com recorden des de l’Ajuntament de València.

Els residents en aquest perímetre tancat al trànsit també podran accedir amb vehicle si acrediten la seua residència en la zona afectada, si l'acrediten davant la Policia Local amb el DNI, el permís de circulació, un rebut de l'impost de béns immobles (IBI), un contracte de lloguer o qualsevol document que demostre la residència o propietat.

Ara bé, des de l'Ajuntament de València han informat que, quan les necessitats de la circulació ho aconsellen, la Policia Local podrà ampliar el perímetre de les restriccions fins a la segona ronda de circumval·lació, que abraçaria les avingudes de Peris i Valero, Pérez Galdós i Giorgeta.

Més restriccions per l'Ofrena i els castells

A aquest tall del cor de la ciutat se sumarà, els dies de l’Ofrena, demà dimecres i despús-demà dijous de vesprada, el de les grans vies que travessen la ciutat.

També la zona de vora riu fins a l'avinguda de Blasco Ibáñez quedarà tallada quan es disparen els castells de focs d'artifici nocturns

També et pot interessar

stats