Alves no recorrerà contra el processament per agressió sexual perquè vol arribar al juí prompte

L’exfutbolista del Barça manifesta la seua disconformitat amb la imputació, encara que l’acata per a “agilitzar” el procés

L’advocat Cristóbal Martell, que representa a Daniel Alves, ix de la Ciutat de la Justícia de Barcelona aquest dimecres
L’advocat Cristóbal Martell, que representa Daniel Alves, ix de la Ciutat de la Justícia de Barcelona aquest dimecres / Marta Pérez (Efe)

L'exfutbolista del Futbol Club Barcelona Dani Alves ha tornat hui als jutjats. Se li comunicava la interlocutòria de processament per un delicte d'agressió sexual contra una jove en una discoteca de Barcelona a final de l'any passat. A la jutgessa ha al·legat que no està conforme amb el processament per aquesta presumpta violació, però no hi recorrerà perquè vol "agilitzar" el procés i arribar com més prompte millor a juí.

Alves ha comparegut durant prop d'un quart d'hora davant la titular el jutjat d'instrucció número 15 de Barcelona, que li ha comunicat el processament per un delicte d'agressió sexual amb accés carnal i li ha donat l'oportunitat de declarar per última vegada, abans d'enviar el cas a juí.

Segons fonts jurídiques, l'internacional brasiler, que ha sigut traslladat als jutjats des de la presó, on està des de gener, s'ha cenyit a una breu manifestació per a anunciar que no està "conforme" amb els fets que se li atribueixen en l'orde de processament, però que no pensa recórrer-hi perquè vol que se celebre el juí al més prompte possible.

Ara s'obri el termini perquè les parts presenten els escrits d'acusació o de defensa. 

També et pot interessar

stats