Almàssera tanca la piscina municipal per segona vegada en tres dies per excrements dins de l’aigua

La regidoria d’Esports ha lamentat els fets i ha anunciat que romandrà tancada durant les tasques de neteja

Piscina municipal d'Almàssera, on s'han trobat els excrements
Piscina municipal d'Almàssera, on s'han trobat els excrements / Ajuntament d'Almàssera

L’Ajuntament d’Almàssera (Horta Nord), ha tancat aquest dimarts la piscina municipal per segona vegada en tres dies després de trobar excrements dins de l’aigua. “Lamentem comunicar que, a causa d'unes defecacions en la piscina, de nou, s'ha hagut de tanca i romandrà així durant el dia de hui” ha anunciat la Regidoria d’Esports a través de les xarxes socials.

La primera intervenció va ser diumenge, i va obligar a tancar les instal·lacions unes hores. Van tornar a reobrir dilluns a migdia, quan l’aigua ja estava neta. Aquest dimarts, ha tornat a ocórrer.

Així, els serveis municipals han procedit a buidar mitja piscina per dur a terme les tasques necessàries per a netejar-la i establir els paràmetres adequats de l'aigua.

Aquest acte vandàlic no és la primera vegada que es produeix. En nombrosos pobles s'ha convertit en una constant: en poc més de deu dies ha passat a Xàtiva (Costera), Anna (Canal de Navarrés), la Llosa de Ranes (Costera) o Picassent (Horta Sud), entre molts més pobles.

En el cas d'Albal (Horta Sud), a més d'aquesta desagradable situació, es pateixen també assalts nocturns continus per a trencar el mobiliari del recinte.

També et pot interessar

stats