Alfafar, Llocnou de la Corona, Sedaví i Massanassa suspenen els actes en interiors per l'escalada de contagis

Sedaví, Alfafar i Benetússer estan en risc 3 de contagi, amb incidència de 872, 1.053 i 790 casos per cada 100.000 habitants, respectivament

Reunió d'alcaldes de l'Horta Sud
Reunió d'alcaldes i alcaldesses dels cinc municipis / Europa Press

Els municipis d'Alfafar, Sedaví, Llocnou de la Corona i Massanassa (Horta Sud) han decidit suspendre els actes nadalencs en interior previstos per als pròxims dies, mentre que Benetússer estudia ajornar les activitats, encara que es manté a l'espera de l'evolució del virus en els pròxims dies. Els alcaldes i alcaldesses dels cinc municipis s'han reunit aquest divendres a Llocnou per analitzar la situació, després del repunt de la incidència de la pandèmia en aquests municipis, segons ha informat la Mancomunitat de l'Horta Sud.

Després de l'última actualització de dades municipals de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, Sedaví, Alfafar i Benetússer s'han situat en nivell 3 de contagi, amb incidència de 872, 1.053 i 790 casos per cada 100.000 habitants, respectivament. En el cas de Massanassa, el nivell de risc és 2, amb una incidència de 547, segons han informat els ajuntaments d'aquests municipis de l'Horta Sud en un comunicat que ha difós la Mancomunitat de l'Horta Sud.

Els alcaldes Juan Ramón Adsuara, José Cabanes, Paqui Llopis, Paco Comes i Eva Sanz han enviat de manera conjunta un missatge de "prudència i responsabilitat" al veïnat dels seus municipis i han fet una crida a "eludir aglomeracions per tal d'evitar que la incidència continue augmentant".

Els responsables dels cinc ajuntaments han acordat continuar fent reunions periòdiques per a analitzar la situació, amb l'objectiu de "conjuminar esforços i coordinar accions conjuntes per a fer front comú al repunt de la pandèmia en els cinc municipis", segons el comunicat que ha difós la Mancomunitat de l'Horta Sud.

També et pot interessar

stats