Alerta alimentària en estos pots d’olives i vitets piparra valencians

L’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària recomana no consumir els productes de la marca valenciana Corbí perquè tenen un ingredient no apte per al consum

Les olives que es recomana no consumir s'han comercialitzat en diferents formats
Les olives que es recomana no consumir s'han comercialitzat en diferents formats / À Punt NTC

Compte si té al seu rebost tens un pot d’olives o de vitets tipus piparra de la marca valenciana Corbí. L’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària ha recomanat no consumir-los perquè contenen un ingredient no apte per al consum.

Han de parar especial atenció els consumidors de la Comunitat Valenciana, però també els que els hagen adquirit en establiments de Catalunya, Cantàbria, Madrid, Andalusia, Illes Balears, Múrcia, Extremadura i Castella-la Manxa, encara que no es descarta que es puguen haver redistribuït en altres regions.

La Comunitat Valenciana ha informat l’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària, a través del Sistema Coordinat d'Intercanvi Ràpid d'Informació, de la situació dels tres productes que distribueix l'empresa de Carcaixent.

Per això, es recomana a les persones que tinguen en el seu domicili els productes inclosos en aquesta alerta que s'abstinguen de consumir-los, en tots els lots i en totes les dates de consum preferent, com puntualitzen des de l’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària.

De quins envasos es tracta?

Segons la informació facilitada per este organisme, es tracta dels pots de còctel d’olives que es venen en pots de 9 kg, 4,5 kg, 2,25 kg, 2,4 kg, 600 grams, 500 grams, 400 grams i 250 grams.

També aconsella deixar de consumir els pots d’olives xafades Jaén, que s’han venut en envasos de nou quilos.

Així mateix, un altre dels productes de la marca de Carcaixent que conté l'ingredient que qüestiona el seu consum són els pots de vitets tipus piparres dolces en oli d’oliva, que s’han comercialitzat en pots d'1,6 kg i 220 grams, segons han detallat des de l’organisme responsable de les alertes alimentàries. 

També et pot interessar

stats