Consum alerta de la presència no indicada d'avellanes en l'etiquetatge d'unes canyes de xocolate

Inicialment, s’han distribuït a la Comunitat Valenciana, tot i que no descarten que puguen haver-se redistribuït a altres comunitats 

Imatge de les canyes de xocolate
Imatge de les canyes de xocolate / Aesan

L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (Aesan), pertanyent al Ministeri de Consum, ha informat este dilluns que s'ha assabentat a través del Sistema Coordinat d'Intercanvi Ràpid d'Informació (SCIRI) d'una notificació d'alerta, traslladada per les autoritats sanitàries de la Comunitat Valenciana. Es tracta de la presència d'avellanes que no apareix descrita en l'etiquetatge d'unes canyes de xocolate.

D'esta manera, Aesan ha comunicat que es tracta d'unes canyes de xocolate de la marca Abiarjo amb el número de lot CLH150324, amb data de consum preferent 02/08/2024 i amb el pes de la unitat de 300 grams.

Segons la informació disponible, la distribució inicial ha sigut a la Comunitat Valenciana, si bé no és descartable que s’hagen redistribuït a altres comunitats autònomes. Esta informació ha sigut traslladada a través SCIRI a fi que es verifique la retirada dels productes afectats dels canals de comercialització.

Com a mesura de precaució, Aesan recomana a les persones al·lèrgiques a les avellanes que tinguen este producte a casa que s'abstinguen de consumir-lo. Així mateix, asseguren que no comporta cap risc per a la resta de la població.

També et pot interessar

stats