Alcoi rebutja l’agressió masclista d'aquest diumenge

Representants polítics i la ciutadania s'han reunit aquest dilluns a la plaça d'Espanya d'Alcoi per condemnar l'agressió.

Alcoi mostra el seu rebuig per l’agressió masclista a una veïna de la localitat i els seus fills ahir
Representants polítics i ciutadania, concentrats a Alcoi / À Punt NTC

Alcoi ha mostrat aquest dilluns el rebuig per l'agressió masclista a una veïna de la localitat i al fill i la filla, que va tindre lloc aquest diumenge a la vesprada. Representants polítics i ciutadania s’han concentrat a la plaça d'Espanya d'Alcoi per a rebutjar aquests fets.

L’apunyalament el va cometre presumptament l'exparella de la dona, i també pare del xiquet i la xiqueta. El presumpte agressor va llevar-se la vida també apunyalant-se al pit. No tenia antecedents policials i tampoc constava cap denúncia prèvia pels maltractaments. La dona, el fill i la filla estan ingressats.

La subdelegada del govern a Alacant, Araceli Poblador, i l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés
La subdelegada del govern a Alacant, Araceli Poblador, i l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés / À Punt NTC

L'alcalde d'Alcoi, Toni Francés, ha exposat en declaracions a À Punt NTC que la concentració s'ha convocat per a condemnar la "terrible agressió" d'ahir i per a donar suport a la dona i als fills. "Volem que senten el suport del conjunt de la societat. Aquest suport, aquesta ajuda, la prestarem des de l'Ajuntament d'Alcoi i des de la societat perquè es recuperen d'aquesta situació", ha afegit.

D'altra banda, Araceli Poblador, subdelegada del govern espanyol a Alacant, ha detallat que no hi havia cap senyal o indici per a detectar una agressió com la d'ahir i ha recordat que la policia "ho està investigant". El personal sanitari ha traslladat que la mare i la filla "estan millorant" i, encara que el xiquet "estava pitjor, pareix que no corre risc la seua vida", ha anunciat Poblador. També ha agraït l'actuació i intervenció de la ciutadania aquest diumenge. En les seues paraules, "han salvat tres vides".

Faldó 016
Faldó 016

També et pot interessar

stats