Una dona i els seus fills, greus per un presumpte cas de violència masclista a Alcoi

L’agressor, que va morir per les ferides que es va provocar, no tenia denúncies prèvies per violència de gènere. 

Imatge d'arxiu d'un agent de la Policia Nacional, cos que va assistir la dona i els menors ferits
Imatge d'arxiu d'un agent de la Policia Nacional, cos que va assistir la dona i els menors ferits

Els dos fills menors i la dona que ahir diumenge van ser apunyalats amb arma blanca a Alcoi, en el que s’investiga com un possible cas de violència masclista, es recuperen a l’hospital. El seu estat és greu, de fet, als dos menors els van haver d'operar. L’agressor, de 33 anys, i que va morir per les ferides que es va fer amb una arma blanca, no tenia denúncies prèvies per violència masclista, segons han confirmat fonts coneixedores del cas a Efe. 

Els fets van ocórrer cap a les sis de la vesprada d’aquest diumenge en un edifici de l’avinguda de la Hispanitat d’Alcoi. El presumpte agressor va ferir amb arma blanca la seua exparella sentimental, de 43 anys, i els seus dos fills, de 12 la xiqueta i 3 anys, el xiquet. La mare va demanar ajuda quan va poder eixir del portal.  

El presumpte agressor es va ferir amb la intenció de suïcidar-se. Tot i que va arribar amb vida a un centre sanitari sota custòdia policial, finalment va morir a causa de la gravetat de les ferides.

La dona i els dos xiquets estan ferits de gravetat. De fet, qui presenta una situació més complicada és el fill, que va ser traslladat a l'Hospital La Fe de València després de l’agressió. La mare i la filla estan ingressades a l'Hospital Verge dels Lliris d'Alcoi.

Al domicili on sembla que van ocórrer els fets, també hi havia una dona d'edat avançada en cadira de rodes, que no va ser agredida. El cas està investigant-se.

També et pot interessar

stats