Més de 300 professionals d’emergències apropen la seua tasca a la ciutadania en una fira a Gandia

La XXI Jornada de Portes Obertes d'Emergències i Seguretat Pública compta amb la participació de vint agències locals, autonòmiques i estatals

La fira d'Emergències celebra la 21a edició a Gandia / À Punt NTC

La XXI Jornada de Portes Obertes d'Emergències i Seguretat Pública ha aterrat aquest dissabte a Gandia (Safor), un aparador on els professionals de les emergències i la seguretat pública han mostrat la seua activitat diària, a través del tracte directe amb els visitants i les exhibicions i demostracions pràctiques simulant situacions reals.

El certamen, organitzat pel Centre de Coordinació d'Emergències, ha reunit més de 300 professionals del sector pertanyents a una vintena d'organismes locals, autonòmics i estatals en la seua 21a edició.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, que ha inaugurat la fira, ha manifestat el suport del Consell “a totes les persones que en els darrers anys des de la DANA del Baix Segura, les riuades o la pandèmia han fet per garantir la seguretat de valencians i valencianes”. La consellera de Justícia, Gabriela Bravo, i l'alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, l’han acompanyat en l’acte.

A través d'aquesta jornada, la Generalitat ha mostrat a la ciutadania com funciona la cadena del sistema de protecció civil i ha afavorit la interacció dels bombers, cossos i forces de seguretat, Creu Roja i voluntaris, entre altres, amb la societat.

La fira de les Emergències s’ha celebrat després de dos anys de suspensió a causa de la pandèmia. La darrera edició va tenir lloc al Port de Sagunt, el febrer del 2020.

També et pot interessar

stats