Més de 200 persones desallotjades de l'hotel Eurostars Lucentum a Alacant a causa d'un incendi

Quatre bombers han sigut atesos per efectius sanitaris.

Operatiu organitzat per a desallotjar l'Hotel Eurostars Lucentum
Operatiu organitzat per a desallotjar l'Hotel Eurostars Lucentum / Ajuntament d'Alacant

Bombers del Servei de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament de l'Ajuntament d'Alacant van extingir dijous a la nit un virulent incendi originat en l'onzena planta de l'Hotel Eurostars Lucentum, situat al centre de la ciutat. Un total de 50 efectius de Bombers i de la Policia Local van participar en l'operatiu organitzat i més de 200 persones van ser desallotjades de l'hotel durant quasi dues hores.

El foc es va declarar per motius que es desconeixen i ha afectat la totalitat de la planta onzena de l'hotel, que ha quedat cremada per les flames. Les tasques d'extinció van ser complicades a causa de la gran càrrega tèrmica de l'incendi i del fum. Quatre integrants del dispositiu d'extinció van ser atesos per cop de calor, però no va ser necessari traslladar-los a un centre hospitalari. Cap de les persones desallotjades va resultar ferida.

Després d'extingir l'incendi, els bombers han realitzat tasques de ventilació a l'escala i a les plantes inferiors de l'hotel i s'han clausurat les plantes 9 i 10.

També et pot interessar

stats