10 apps que t’ajuden amb els teus pròposits d'any nou

Si no saps com aconseguir els teus objectius, la tecnologia et dona un colp de mà per a aconseguir-los.

10 apps que t’ajuden amb els teus pròposits d\'any nou
10 apps que t’ajuden amb els teus pròposits d'any nou

Ja ha passat una setmana des de l’inici de l’any i ja és hora de posar-se en marxa per a fer realitat els teus propòsits. Si t'hi falten les ganes, ahí està la tecnologia per a donar-te un colp de mà.

Com m’organitze?

Primer de tot, siga com siga l’activitat a fer, cal saber organitzar-se i gestionar el temps de què es disposa. Per a aquesta finalitat, hi ha eines com ara Google Calendar que funciona com una mena d’agenda digital, de manera que emmagatzema les cites i els esdeveniments i avisa el dia mateix que té lloc l’activitat.

Estil de vida saludable

Un repte comú quan comença un any nou és tindre cura de la salut. Això inclou alimentar-se bé, fer exercici i dormir bé. Pel que fa a menjar de forma saludable, en xarxes socials hi ha molts comptes de nutricionistes i persones que pengen receptes. Destaquem una app desenvolupada per una start-up valenciana. Es diu Trazable i tradueix la informació nutricional de les etiquetes.

Els fundadors de l'empresa Pablo Rodrigo i Lucas Salinas / Kai Försterling (Efe)

Una plataforma que inclou diferents apps relacionades amb un estil de vida saludable és Runtastic. Inclou apps per a fer esport, una que mesura la qualitat de son, com és Sleep Better. I una per a menjar millor, amb un recull de receptes, que es diu Runtasty. També està la xarxa social Strava, que permet conéixer altres esportistes i fer pinya, fet que anima a l’hora d’eixir a fer esport.

La plataforma Strava

Aprendre idiomes

Una aplicació que compagina esport i idiomes és Zombies Run. Consisteix a córrer mentre se sent una emissió que simula una invasió zombie a la ciutat, però només es pot sentir en anglés, i per tant també serveix per a practicar l'idioma. Una altra bona app per a millorar els coneixements de llengües estrangeres és Duolingo, i per descomptat l’aplicació d’À Punt Mèdia, que pot servir per a practicar valencià.

Viatjar o reduir l’estrés

Un altre objectiu clàssic d’any nou és viatjar més. Plataformes com ara Hostelworld o Google Maps poden ser de gran ajuda a l’hora de trobar allotjament barat i compartit, o saber desplaçar-se per una ciutat desconeguda. I si no pots viatjar enguany, no patisques. Et recomanem una app per a relaxar-te. Es diu Calm i ofereix meditacions guiades per a no perdre el teu centre.

Aquests són només alguns exemples, però n’hi ha molts més. Hui dia els telèfons intel·ligents ofereixen un gran ventall de possibilitats per a assolir metes personals. Per tant, ànim i a la faena!

També et pot interessar

stats