Yolanza Díaz presenta a Alacant el Fòrum Mediterrani Occidental

La vicepresidenta segona i ministra de Treball es reunirà aquest dilluns amb Ximo Puig, Mónica Oltra i Héctor Illueca

La vicepresidenta segona i titular de Treball, Yolanda Díaz, en una imatge d'arxiu
La vicepresidenta segona i titular de Treball, Yolanda Díaz, en una imatge d'arxiu / R. Rubio (Europa Press)

La ministra de Treball i Economia Social i vicepresidenta segona del govern espanyol, Yolanda Díaz, presenta aquest dilluns a la Casa Mediterrani de la ciutat d'Alacant, juntament amb el president de la Generalitat, Ximo Puig, el Fòrum Mediterrani Occidental.

Amb motiu de la presidència d'Espanya d'aquest espai de cooperació, la capital de l'Alacantí acollirà l’octubre vinent la reunió sectorial dels ministeris de treballs del "Diàleg 5+5". Des de la ribera europea hi participen Portugal, Espanya, França, Itàlia i Malta. Des de l'africana, el Marroc, Algèria, Líbia, Mauritània i Tunísia.

Abans de participar en aquest acte, Díaz i Puig mantindran una reunió de treball. La vicepresidenta segona també abordarà l'agenda social i l'ocupació juvenil amb la vicepresidenta de la Generalitat i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra.

Per últim, la ministra de Treball es reunirà amb el nou vicepresident segon de la Generalitat i conseller d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Héctor Illueca, que fins a la setmana passada era director de la Inspecció de Treball i Seguretat Social.

També et pot interessar

stats