Héctor Illueca cessa com a director de la Inspecció de Treball per a incorporar-se al Consell

El pròxim vicepresident segon i conseller d'Habitatge substitueix des d'aquest divendres Rubén Martínez Dalmau

Héctor Ilueca i la vicepresidenta del govern espanyol, Yolanda Díaz, en una imatge recent
Héctor Ilueca i la vicepresidenta del govern espanyol, Yolanda Díaz, en una imatge recent / Marta Fernández Jara (Europa Press)
09 de setembre 2021 - 09:39

El Butlletí Oficial de l'Estat publica aquest dijous el cessament del director de la Inspecció de Treball i Seguretat Social, Héctor Illueca, qui demà prendrà possessió com a vicepresident segon i conseller d'Habitatge en substitució de Rubén Martínez Dalmau. 

El president de la Generalitat, Ximo Puig, i la coordinadora de Podem Pilar Lima, van acordar fa uns dies que Illueca fora el substitut de Dalmau, que abandona el Consell per a tornar a la Universitat de València. 

Prèviament, la proposta de nomenament d'Illueca havia rebut el 80% dels suports en una una votació telemàtica del Consell Ciutadà de Podem.

Inspector de Treball i professor universitari, Illueca va arribar al Congrés en 2019, després d'obtindre escó per València i assumir responsabilitats en el debat polític en matèria de pensions. En l'anterior i fallida legislatura, va ser elegit president de la comissió de treball i vicepresident en la comissió del Pacte de Toledo al Congrés.

També et pot interessar

stats