Yolanda Díaz inicia a Elx la presentació de Sumar a la Comunitat Valenciana

La política es reuneix amb representants del sector de les aparadores del calcer 

Yolanda Díaz en la presentació del projecte Sumar
Yolanda Díaz en la presentació del projecte Sumar / Zipi Aragón (Efe)
18 de novembre 2022 - 06:48

La vicepresidenta del govern espanyol i ministra de Treball, Yolanda Díaz, visita Elx aquest divendres a la vesprada en el que serà el seu primer acte de presentació del projecte Sumar a la Comunitat Valenciana. 

Díaz fa mesos que recorre Espanya en un procés d’escolta a la societat civil. El projecte tracta d'escoltar, dialogar i construir un projecte ciutadà per a la dècada vinent. Tot i això, segons ha dit, fins a febrer no desvelarà si finalment es llança a liderar una candidatura a les generals de 2023.

A la capital del Baix Vinalopó es reunirà amb representants del sector de les aparadores del calcer per a escoltar quines són les seues reivindicacions. Les treballadores s’han manifestat en diverses ocasions per a exigir un conveni laboral digne i denunciar el bloqueig de la negociació col·lectiva amb la patronal.

Dins de la seua agenda com a ministra de Treball, Yolanda Díaz, clausurarà juntament amb el president de la Generalitat, Ximo Puig, el primer Fòrum Tècnic Internacional d’Alts Responsables d’Inspeccions de Treball, gestionat per l’Organització Internacional del Treball. 

Dissabte serà el torn de València

El dissabte 19, la política gallega participarà en un acte de Sumar que tindrà lloc a les 11:30 h en Fira València, del qual no s’han donat més detalls. Representants de les formacions de Compromís, Unides Podem i Esquerra Unida País Valencià (EUPV) ja han avançat que hi assistiran. 

També et pot interessar

stats