Yolanda Díaz: "Estic disposada a fer un pas avant per a guanyar Espanya"

La vicepresidenta segona es referma en la idea de liderar una candidatura per a les eleccions generals

Yolanda Díaz, en un acte electoral a Còrdova
Yolanda Díaz, en un acte electoral a Còrdova / Rafael Madero (Europa Press)

La vicepresidenta segona i ministra de Treball i Economia Social, Yolanda Díaz, s’ha mostrat disposada "a fer un pas avant per a guanyar Espanya” aquest dissabte en un acte polític a Còrdova. "Si he estat nou mesos al costat de la companya Ione (Belarra), lluitant per a apujar el salari mínim interprofessional 15 euros, no per nosaltres sinó per vosaltres, estic disposada a fer un pas per a guanyar Espanya".

Díaz s'ha expressat així en un míting, en el marc de la campanya electoral andalusa, en què ha donat suport a la candidata de Per Andalusia a la presidència de la Junta, Inma Nieto, davant d’uns 2.500 assistents, on va ser rebuda amb crits de “presidenta, presidenta”.

En l'acte també van prendre la paraula la líder de Podem i ministra de Drets Socials, Ione Belarra, el secretari general del PCE i dirigent d'Esquerra Unida, Enrique Santiago i els candidats Juan Antonio Delgado i Esperanza Gómez.

“Vivim moments difícils i temps molt tristos, sé perfectament que hi ha pors, que hi ha distàncies i tristeses, que la gent progressista no sap què fer”, va apuntar la vicepresidenta del govern espanyol, per afegir que, amb tot, no s'hi resigna.

“Sé molt bé d'on vinc i, encara que siga gallega, sé molt bé on vaig”, ha dit en referència a la seua intenció de liderar una candidatura a la Moncloa.

Fa a penes uns dies, Díaz va anunciar la celebració d’un acte vinculat al seu nou projecte polític, Sumar, com a part del procés d’escolta amb el qual vol vertebrar la seua candidatura a les eleccions generals. L’acte està previst que se celebre el pròxim dia 8 de juliol a Madrid.

També et pot interessar

stats