Yolanda Díaz accepta assumir la vicepresidència segona del govern espanyol

La ministra de Treball assegura que serà per a ella "un honor" continuar treballant amb Sánchez.

Imatge d'arxiu de la ministra de Treball, Yolanda Díaz
Imatge d'arxiu de la ministra de Treball, Yolanda Díaz / David Fernández (Efe)

La ministra de Treball, Yolanda Díaz, ha assegurat que assumirà la vicepresidència segona del govern espanyol, després que Pablo Iglesias haja decidit eixir de l'executiu de coalició per presentar-se a la presidència de la Comunitat de Madrid, i ha afirmat que davant d'aquest "repte" serà per a ella "un honor" continuar treballant amb el president Pedro Sánchez.

A través d'un missatge difós en el seu compte personal de Twitter, Díaz ha apuntat que en l'últim any ha posat tot el seu "esforç" en "la protecció de l'ocupació i de les persones treballadores".

A més a més, ha aprofitat la publicació per a felicitar a Pablo Iglesias per la seua decisió. “Ho va demostrar en el govern i ho continua fent ara, amb aquesta valenta i necessària candidatura, que unirà, amb força i il·lusió, al Madrid que més volem”, ha manifestat.

Ha sigut Iglesias qui ha proposat Yolanda Díaz per a ocupar la vicepresidència segona del govern de coalició, una petició amb la qual Sánchez s’ha mostrat a favor. En una cimera bilateral a França, el cap de l’executiu ha assegurat que la ministra té “tot el seu suport". 

També et pot interessar

stats