El vicepresident Barrera acusa Feijóo d'"escopir a la cara" de Vox

El també conseller de Cultura i Esport, que és membre del govern autonòmic de PP i Vox, carrega contra el líder popular en un tuit que esborra poc després

Tuit sobre Feijó Vicente Barrera
Tuit que ha publicat el vicepresident Barrera sobre Feijóo / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
18 d'agost 2023 - 11:08 Actualitzat: 18 d'agost 2023 - 14:48

El vicepresident de la Generalitat, Vicente Barrera (Vox), ha publicat aquest divendres de matí un missatge en les xarxes socials en què expressava el seu malestar amb el president del PP, Alberto Núñez Feijóo, l'endemà de la sessió constituent de la XV Legislatura, jornada en què la formació d’ultradreta es va quedar fora de la mesa del Congrés per la negativa del PP de cedir-li un lloc.

"Quina vergonya Feijó, escups a la cara de qui és generós, t'estira la mà i col·labora amb tu. Ni els votants del PP entenen el PP de Feijó (sic)", ha expressat en una publicació a la xarxa social X, en la qual adjuntava una notícia sobre l'absència de Vox en el principal òrgan de la cambra.

Tot i que aquestes afirmacions de Vicente Barrera han estat publicades només un parell d'hores, ja que la publicació ha sigut eliminada, les contundents paraules del vicepresident han tingut més d'un centenar de "m'agrades" i vora vint RT.

Els representants de Vox se sumen a la crítica

Barrera no ha sigut l'únic de la formació d'ultradreta a carregar contra Feijóo en les últimes hores. La síndica de Vox a les Corts, Ana Vega, ha assegurat que "el PP ha descarrilat".

"Deixa fora de la mesa del Congrés el tercer partit més votat i el seu 'cap' se'n va a consolar la que allibera violadors... (sic) 'Aplaudisquen, foques... aplaudisquen'", ha assenyalat en el seu tuit, acompanyat d'una fotografia en què Feijóo recolza la mà en el muscle de la ministra d'Igualtat en funcions, Irene Montero.

Al seu torn, la presidenta del Parlament valencià, Llanos Massó, ha repiulat una publicació del diputat de Vox per Còrdova José Ramírez del Río, en el qual aquest últim afirma que "el PP no té com a objectiu combatre el PSOE, de fet estan d'acord en tot el que és substancial. Fins i tot en anar a destruir Vox".

En aquesta mateixa publicació de la qual es fa ressò la presidenta de les Corts, el diputat cordovés comparteix un altre missatge d'un altre compte en el qual es recorden les declaracions fetes per Feijóo el juliol passat, en què considerava que "Vox no és un bon soci", i que se sentia "més pròxim" al president castellanomanxec, el socialista Emiliano García Page.

Per últim, el diputat de Vox per Alacant David García ha publicat un tuit on expressava com "El PP va ser capaç de fer costat a Compromís perquè tinguera un lloc a la mesa de les Corts, però s'ha negat a secundar VOX perquè tinga representació a la mesa del Congrés, tot i ser la tercera força nacional". Un missatge repiulat per Carlos Flores, candidat de Vox a la presidència de la Generalitat en les autonòmiques i cap de llista al Congrés per València en les últimes generals.

"Cadascú és responsable de dir el que vulga a les seues xarxes socials, jo responc a les meues. Ha de ser ell (Vicente Barrera) qui d'alguna manera explique aquestes declaracions". Laura Chuliá - Diputada del PP a les Corts

Arran d'aquestes crítiques cap a Feijóo per part de dirigents de Vox, la portaveu adjunta del PP a les Corts, Laura Chuliá, ha volgut tancar la qüestió i ha descartat que estiga en perill el pacte entre les dues formacions que governen la Generalitat.

"Cadascú és responsable de dir el que vulga a les seues xarxes socials, jo responc a les meues. Ha de ser ell –en referència a Vicente Barrera– qui d'alguna manera explique aquestes declaracions", afirmava Chulià.

També et pot interessar

stats