UPN adverteix que expulsarà els dos diputats que van votar ‘no’ a la reforma laboral si no lliuren l’acta

L’executiva considera que han comés una indisciplina greu per votar en contra del que el partit havia indicat

El diputat d'UPN Carlos García Adanero a l'arribada a l'executiva
El diputat d'UPN Carlos García Adanero a l'arribada a l'executiva / EFE

La Comissió Executiva d’Unitat del Poble Navarrés (UPN) ha decidit demanar formalment als seus diputats al Congrés Carlos García Adanero i Sergio Sayas el lliurament de les actes de diputats i, en cas contrari, iniciar el procediment d'expulsió, per "greu indisciplina", després de votar en contra de l'indicat pel partit sobre la reforma laboral proposta pel govern espanyol.

La "gravetat" de l'actitud dels dos diputats d'UPN "no només per la seua falta de disciplina, sinó també per l'ocultació del seu vot final a votants, afiliats, càrrecs, executiva i direcció del partit, tot això, a més, amb premeditació, ha causat un mal d'incalculables conseqüències i repercussió", assenyala l’executiva en una nota de premsa.

"El valor de la paraula donada sempre ha acompanyat UPN des del seu naixement i és el nostre senyal d'identitat", per la qual cosa l’executiva indica que se sent en l'obligació de "ser contundents en defensa de l'interés i el respecte del nostre partit i els nostres votants".

La decisió serà debatuda demà dissabte pel Consell Polític d'UPN, un òrgan format per 232 representants, i del qual formen part els dos diputats que van votar en contra de la reforma laboral.

També et pot interessar

stats