Un jutjat de Badajoz obri diligències d'investigació al germà de Pedro Sánchez

L'investiguen pels presumptes delictes contra l'administració pública, la hisenda pública, malversació, prevaricació i tràfic d'influències

Sánchez, este dimecres en el ple del Congrés
Sánchez, en el ple del Congrés / Chema Moya (EFE)

El jutjat d'instrucció número 3 de Badajoz ha obert diligències d'investigació al germà de Pedro Sánchez, David Sánchez Pérez-Castejón; el president de la Diputació de Badajoz, Miguel Ángel Gallardo, i el responsable de recursos humans de la institució.

Unes diligències d'investigació que el jutjat ha obert pels presumptes delictes contra l'administració pública, la hisenda pública, malversació, prevaricació i tràfic d'influències, segons han informat fonts del Tribunal Superior de Justícia d'Extremadura (TSJEx). 

Este acte ha quedat notificat a les parts, i ara s'ha acordat la pràctica de proves, entre altres la remissió del contracte del germà de Pedro Sánchez, conegut com a David Azagra, que actualment és coordinador del programa Òpera Jove, de la Diputació de Badajoz.

Cal recordar que estes diligències d'investigació s'obrin després de presentar una denúncia l'organització Manos Limpias, a la fi de maig, contra David Sánchez i Gallardo per malversació.

També et pot interessar

stats