Tranquil·litat en grans ajuntaments valencians amb una coalició PP-CS

Municipis com Alacant, Oriola, Benicàssim, Puçol i Calp mantenen l'activitat municipal sense cap perspectiva de canvi. 

Tranquil·litat en els setze ajuntaments valencians amb una coalició PP-CS / À Punt NTC
11 de març 2021 - 22:42

Tranquil·litat en els setze ajuntaments valencians on funciona la coalició entre el Partit Popular i Ciutadans. Després que ahir els dos partits manifestaren que el pacte a Alacant no perilla, aquest dijous municipis com Oriola, Benicàssim, Puçol i Calp mantenen l'activitat municipal sense cap perspectiva de canvi. La formació taronja ja ha assegurat que garanteix l'estabilitat en tots.

  

A Benicàssim (Plana Alta), Ciutadans, amb dues regidories, ha assegurat que manté la continuïtat després de patir una fuga al principi del mandat. Cristina Fernández, regidora de Cs, ha insistit que mantindran l’estabilitat al consistori. 

A Puçol (Horta Nord), l'únic regidor de Ciutadans és vital en la majoria actual, que, amb Vox i un grup independent, manté en l'alcaldia la popular Paz Carceller. En declaracions a À Punt NTC, Carceller ha assegurat que ja ha parlat amb el regidor, que li ha traslladat que “no hi ha cap problema” en el govern municipal i que “és lleial” al pacte signat. 

Els dos regidors de Ciutadans de Calp també es mostren molt satisfets amb el funcionament del pacte. Juan Manuel del Pino, regidor de Cs: “A pesar de les dificultats, els dos anys de legislatura han sigut bons, estem orgullosos i continuarem en la mateixa línia”, han explicat.

Finalment, a Oriola, la majoria que formen el PP i Ciutadans no veu amenaces en conflictes externs. El regidor de Comunicació, Rafael Almagro, diu que només s’han produït els conflictes propis dels governs en bipartit i que s’han solucionat “en el dia a dia”. 

També et pot interessar

stats