Tamames posa a la venda el seu discurs en la moció de censura

Amb el títol de 'Por una España de todos: nuestro mejor futuro' es pot adquirir en Amazon per menys de cinc euros

Tamames, amb notes de les intervencions en la mà
Tamames, amb notes de les intervencions a la mà / Chema Moya (Efe)

L'economista Ramón Tamames ha posat ja a la venda el discurs que va pronunciar al Congrés aquest dimarts com a candidat a la moció de censura proposada per Vox i que ofereix en format electrònic sota el títol de 'Por una España de todos: nuestro mejor futuro'.

El llibre va ser posat a la venda a través d'Internet aquest mateix dimecres, poques hores després que el Ple del Congrés rebutjara la seua moció de censura amb només 53 vots a favor (els de Vox i el de l'exdiputat de Ciutadans Pablo Cambronero), 201 en contra i 91 abstencions.

Es tracta d'una edició en format electrònic editada per JdeJ Editors i que es ven per un preu de 4,74 euros. Ofereix la versió "última i completa" del discurs pronunciat per Tamames el dia 21 de març.

"Una completa anàlisi per a la renovació de la vida política i social, és a dir, el nostre millor futur", presenta l'editorial sobre un text que diu haver sigut elaborat "des d'una visió independent, amb gran riquesa de dades que conformen una anàlisi crítica, valenta i esperançada per a la reconstrucció d'Espanya en la qual tots tenim cabuda".

A més, inclou un pròleg inèdit escrit pel mateix Tamames en el qual explica i resumeix els punts fonamentals del seu discurs. Durant el debat al Congrés, l'economista ja va dir que comptava amb una vintena de versions de la seua intervenció que tenia previst ordenar i publicar en les pròximes dates.

També et pot interessar

stats