Sándra Gómez comunica que aspira a ser candidata del PSOE al Parlament Europeu

L'exsíndic del PSPV a les Corts, Manolo Mata, també deixa clar que optarà a formar part de les llistes socialistes a l'Eurocambra

Gómez, aquest dimecres
Gómez, aquest dimecres / À Punt NTC

La portaveu municipal socialista a l'Ajuntament de València, Sandra Gómez, ha fet pública aquest dimecres de vesprada la seua intenció de ser candidata al Parlament Europeu en les eleccions del pròxim 9 de juny. "Aquesta decisió suposa un canvi important i obri una nova etapa, tant en l'àmbit polític com en el personal", ha explicat Gómez poc abans de la reunió de l'executiva local del PSPV a la que comunicarà oficialment aquesta intenció. "Després de moltes setmanes de pensar, he decidit fer aquest pas avant", ha remarcat.

"Ho faig des de la convicció política que és important representar eixe projecte que férem. Durant huit anys, férem un canvi important a València, vam ser una de les ciutats que va aprofitar nombrosos recursos i oportunitats que ens oferia la Comissió Europea", ha comentat la responsable socialista. Gómez ha detallat també que ha parlat amb "diversos dirigents" sobre el tema abans de prendre la decisió. En tot cas, ha dit que fins al dia 27 no es tancarà eixa llista i que cal esperar.

Preguntada per la intenció de l'advocat i exsíndic del PSPV a les Corts, Manolo Mata, d'aspirar al càrrec, Gómez ha desitjat sort als altres candidats valencians i ha dit que tots els que es presenten tenen el seu afecte i suport. "Tant de bo hi haguera molts valencians i valencianes en la llista", ha remarcat.

La referència de Gómez tenia a veure amb la decisió del corrent Esquerra Socialista de proposar per a formar part de la llista l'exsíndic del PSPV a les Corts Manolo Mata, el diputat socialista al parlament valencià Michel Montaner, l'exalcalde de Bunyol i director de Casa Mediterrani d'Alacant Andrés Perelló i l'exregidora de Benidorm María Teresa Águila.

De fet, Mata, via xarxes socials, ha apuntat que la "següent batalla que hem de guanyar en el PSOE es lliurarà a Europa", mentre que Montaner ha posat en valor la seua "vocació europeista" i ha promés "donar la cara".

D'altra banda, la responsable socialista ha detallat que Borja Sanjuán, portaveu adjunt, assumirà el lloc de portaveu que ara ocupa ella. En tot cas, també ha deixat clar que culminarà la seua etapa com a secretària general del PSPV de València.

També et pot interessar

stats