Sánchez demana a la Comissió Europea reformes per a controlar la factura energètica

El secretari general del PSOE ha protagonitzat aquest dissabte a Sevilla l'inici de campanya “El govern de la gent"

Pedro Sánchez al primer acte d'inici de campanya a Sevilla
Pedro Sánchez, en el primer acte d'inici de campanya a Sevilla / Julio Muñoz (EFE)

El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha protagonitzat aquest dissabte a Sevilla l'inici de campanya "El govern de la gent". Aquests actes pretenen acostar la gestió dels socialistes a la ciutadania mesos abans dels comicis autonòmics, locals i generals i pretén ser també un procés per a escoltar els problemes dels espanyols i les espanyoles.

Durant la intervenció, ha etzibat a la dreta que "voler a Espanya és treballar per al bé d'Espanya i de la seua gent, des del govern i des de l'oposició" i els ha demanat "que arrimen el muscle i deixe de dir que no a tot".

Sánchez, també ha criticat la relació que manté "la dreta política i mediàtica" amb les grans empreses energètiques i ha reprovat la seua oposició a mesures com l'excepció ibèrica.

El també president del govern espanyol ha donat suport a la proposta del G7 de fixar el preu del petroli i ha reclamat mesures urgents per a controlar la factura energètica a la Comissió Europea. Així, ha posat l'accent en el fet que "fa més de dotze mesos" que demanen a Brussel·les reformes "per a defensar la classe mitjana treballadora".

També et pot interessar

stats