El rei emèrit arriba a l'estadi Stamford Bridge per a veure el partit entre el Chelsea i el Reial Madrid

Aquest dimecres Joan Carles I visita Espanya per segona vegada des que se'n va anar als Emirats Àrabs Units, l'agost del 2020 

El rei emèrit arriba a l'estadi Stamford Bridge / Efe

El rei emèrit Joan Carles I ha arribat amb cotxe aquest dimarts de vesprada a l'estadi Stamford Bridge, a la ciutat de Londres, per a veure el partit de tornada que disputen el Chelsea i el Reial Madrid en els quarts de final de la Lliga de Campions. Qui va ser cap de l'Estat assisteix al xoc futbolístic unes hores abans de tornear a Espanya, en la que serà la segona visita des que se'n va anar als Emirats Àrabs Units, l'agost del 2020. Com va ocórrer la primera vegada, l'emèrit aterrarà a Vigo, des d'on es traslladarà a Sanxenxo, on es preveu que continue fins diumenge. No obstant això, al contrari que fa un any, no sembla que estiga previst un retrobament familiar a Madrid. Almenys, en l'agenda oficial dels reis no figura cap acte d'aquest tipus. 

Joan Carles I estava a la capital d'Anglaterra, on anit va acudir a un exclusiu club, al costat de diverses persones més, segons ha informat aquest dimarts el Daily Mail, que ha publicat diverses imatges.

Així mateix, s'havia assenyalat que anava a tindre un dinar privat amb Carles III, a la coronació del qual, el 6 de maig, no està previst que assistisca, si bé l'ambaixada britànica a Madrid va negar-ho.

També et pot interessar

stats