Rajoy anima el PP a "mantindre les posicions" i a "no tindre por de res"

Amb el lema "Espanya en llibertat", els populars han celebrat la seua convenció a Madrid.

VÍDEO | Rajoy anima el PP a \"mantindre les posicions\" i a \"no tindre por de res\"

El Partit Popular ha començat hui a Madrid la seua convenció política amb el lema "Espanya en llibertat", que durarà fins diumenge. Hi acudiran 7.000 persones, de les quals 350 formaran part de la delegació valenciana, i hi intervindran un centenar de ponents, entre els quals hi ha els expresidents Aznar i Rajoy.

El president del PP, Pablo Casado, considera que la convenció nacional del PP és el "primer pas" perquè el seu partit torne al palau de la Moncloa, ja que, segons ha dit, a Espanya només hi ha dues "alternatives": un govern liderat pel PP o un altre de socialistes amb "populistes, independentistes i batasunos". Per la seua part, l'expresident del PP, Mariano Rajoy, ha fet una crida hui al seu partit a "no espantar-se de res" i a "mantindre les seues posicions", i ha advertit contra "el sectarisme" i contra "els doctrinaris".

La secretària general del PP a la Comunitat Valenciana, Eva Ortiz, ha destacat a Les notícies del matí que l'objectiu dels populars és "reafirmar la posició de centredreta" en un partit "en el qual tots estiguen còmodes en les idees i en les formes".

També et pot interessar

stats