Puig: "Els pressupostos seran els més socials i més importants de la història de l'autogovern"

El president de la Generalitat remarca a Londres que els comptes permetran contribuir a la recuperació de l'economia valenciana

Puig i altres responsables polítics i turístics de la Comunitat Valenciana, aquest dilluns a Londres
Puig i altres responsables polítics i turístics de la Comunitat Valenciana, aquest dilluns, a Londres / GVA

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat que "el govern aprovarà els pressupostos i seran els més socials i més importants de la història de l'autogovern". Puig ha emfatitzat a Londres, on ha visitat la fira de turisme WTM, l'especial rellevància que tenen els comptes del Consell per a 2022. Els socis del govern del Botànic van tancar un acord aquest dissabte.

El cap del Consell ha recordat que els recursos propis se sumaran els projectes europeus i ha afegit que "ara el repte és fer un esforç de gestió per tal, des de l'acompanyament públic, portar a la recuperació de tota l'economia valenciana".

La comissió del Consell encarregada d'elaborar les línies estratègiques dels pressupostos de 2022 va aconseguir el passat dissabte un acord per a aprovar els comptes de la Generalitat del pròxim any. L'acord no evita que els comptes entren a les Corts en retard, donat que el Consell hauria d'haver aprovat els comptes en el pla del Consell de divendres passat. Tot i això, dimecres es convocarà un ple del Consell extraordinari en què es donaran a conéixer els comptes públics definitius.

També et pot interessar

stats