Puig decidirà abans del pròxim ple de les Corts el nou síndic socialista i si hi ha canvis al Consell

El president de la Generalitat descarta un avançament electoral 

Puig, aquest dissabte en les Corts
Puig, aquest dissabte en les Corts / À Punt NTC

El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha reiterat aquest dilluns que abans del pròxim ple de les Corts estarà ja el nomenament del síndic o síndica del Grup Socialista i que en aquests moments s'està avaluant de quina manera es pot donar un nou impuls al Consell.

 Puig s'ha pronunciat així davant els mitjans durant la seua visita a les obres d'estabilització del litoral d'Almenara quan li han preguntat sobre aquest tema.

 "Estem en uns dies en els quals a la Comunitat Valenciana han passat coses molt importants com la factoria de Sagunt, que tindrà un efecte molt positiu en aquesta comarca de la Plana Baixa i en altres de Castelló i València, i estem per tant en aquest nou impuls per a aconseguir el màxim de fons europeus i continuar treballant en totes les polítiques postpandèmiques", ha afegit.

 Per tant, segons Puig, s'està "en un període de reflexió i des de la tranquil·litat i de saber que el treball que està fent actualment el Consell és extraordinàriament satisfactori".

 Puig ha insistit que, en aquests moments, no està sobre la taula un avançament electoral.

També et pot interessar

stats