Puig anuncia reunions durant la setmana que ve per a abordar els problemes derivats de la sequera

El president del Consell anticipa que cal “valorar mesures preventives” davant la falta d’aigua

Ximo Puig afirma que mantindrà diverses reunions per a afrontar "mesures preventives" davant de la situació de sequera / À Punt NTC

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha avançat aquest divendres en declaracions als mitjans de comunicació que mantindrà reunions la setmana que ve amb l’objectiu de tractar la situació de la sequera i valorar “mesures preventives” amb l’objectiu de “mantindre tots els serveis vinculats al consum”. En tot cas, no ha detallat els interlocutors d'aquestes reunions.

El cap de l’executiu ha apuntat també que encara no ha tingut notícies de recursos davant del Tribunal Suprem contra la “retallada” del transvasament Tajo-Segura, i ha aclarit que continuarà dialogant amb el govern espanyol per a aconseguir “aigua per sempre”.

D’aquesta manera, el president ha indicat que la setmana que ve es reunirà per a pal·liar aquesta “situació angoixant” ocasionada per la sequera. Puig ha apuntat que s’han d’“aprofitar els recursos que es tenen”, com la reutilització, dessalinització i modernització dels regadius. Per al president, la “preocupació fonamental” és la “molt intensa” sequera, que si no canvia en els pròxims mesos, podrà haver-hi “dificultats en general, no només en el reg”.

També et pot interessar

stats