Puig a Ana Vega (Vox): "El sexe anal no és obligatori"

El president de la Generalitat i la diputada conservadora protagonitzen el moment més insòlit de la sessió de control

El president de la Generalitat, Ximo Puig, a la síndica de VOX Ana Vega: "El sexe anal no és obligatori" / À Punt NTC
27 d'octubre 2021 - 15:12

El president de la Generalitat Ximo Puig i la diputada de Vox, Ana Vega, han protagonitzat un dels debats més insòlits en la història de les sessions de control al cap del Consell, amb el sexe anal com a motiu destacat de la disputa.

La síndica de la formació conservadora ha exhibit un cartell d'una campanya de Xarxa Joves, que compta amb suport de l'Institut Valencià de la Joventut, per a acusar el Consell de Puig de "promocionar" des de la Generalitat aquesta pràctica sexual. En el pòster, que inclou la llegenda "Deixem arrere el tabú sobre el sexe anal", apareix un plàtan i un dònut.

"Sembla que vostés governen pensant, en comptes del cap, amb el cul", li ha retret la síndica de Vox.

En la seua resposta, Puig ha remarcat que la campanya consisteix en "uns fullets determinats, que es van crear entre els joves, que van decidir els joves i que nosaltres secundem". "Mire, el sexe anal no és obligatori", li ha dit al remat de la intervenció, un gir que ha fet esclatar el riure i els aplaudiments de la bancada de l'esquerra.

Durant la seua intervenció Vega també ha fet referència a la polèmica sobre els llibres de temàtica LGTBI retirats cautelarment a Castelló, una mesura que ha sigut posteriorment alçada: "Continuaran finançant llibres com 'Al bisbe li donen pel cul', 'Buscant polles mentre passeges' o 'Orgies amb llum i a les fosques'?", ha preguntat Vega, en referència als noms d'alguns capítols d'un dels 32 llibres objecte de la controvèrsia. I ha acusat el PSOE de "còmplice de la corrupció moral i ideològica dels xiquets en contra de l'opinió dels seus pares".

També et pot interessar

stats