El PSPV ret un homenatge a Ximo Puig a Morella pel seu paper al capdavant del partit

La formació s'ha acomiadat de l’expresident de la Generalitat després de ser nomenat ambaixador d’Espanya en l’OCDE a París

El PSPV ha retut homenatge a Puig
El PSPV ha retut homenatge a Puig / PSPV
10 de març 2024 - 10:51

El PSPV ha celebrat aquest dissabte a Morella (Ports) un acte homenatge al seu secretari general i expresident de la Generalitat, Ximo Puig, per a agrair el treball dut a terme al capdavant de la formació abans que passe el relleu a Diana Morant en el congrés extraordinari que se celebrarà d’ací a dues setmanes.

Sota el lema “Gràcies, Ximo” el socialisme valencià ha defensat a Puig com a “valencianista, federalista i europeista” i ha assenyalat que “ha sigut capaç de retornar la credibilitat a les institucions valencianes”. L'acte s'ha celebrat en la seua localitat d'origen i on va ser alcalde entre 1995 i 2012.

La nova secretària general del PSPV, Diana Morant, ha destacat “el treball, la valentia i la temprança de Ximo”, ha assegurat que per a ella és “escola, guia i exemple a seguir” i ha afirmat que “lluitarà per defensar” el seu llegat.

Per la seua banda, Puig, recentment nomenat ambaixador d'Espanya en l'Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OCDE) a París, ha augurat que Morant “serà una gran presidenta de la Generalitat”.

A banda de Morant, Puig ha estat acompanyat per càrrecs rellevants del partit com els secretaris d’Estat de Política Territorial i d'Indústria —Arcadi España i Rebeca Torró—, la vicepresidenta segona de les Corts —Gabriela Bravo—, o l’expresident del Consell —Joan Lerma—, entre altres.

També et pot interessar

stats