El Consell de Ministres nomena Puig ambaixador d'Espanya en l'OCDE

L'expresident del Consell va anunciar aquest dilluns la renúncia a l'acta de senador

El secretari general del PSPV, Ximo Puig, en una imatge d'arxiu
El secretari general del PSPV, Ximo Puig, en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

El Consell de Ministres ha aprovat aquest dimarts el nomenament de l'expresident de la Generalitat Ximo Puig com a ambaixador d'Espanya en l'OCDE, amb seu a París.

Puig renunciava aquest mateix dilluns a l'acta de senador territorial per a ocupar aquest càrrec en l'Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic. És un nomenament acordat en la cambra autonòmica el passat 27 de juliol.

El responsable socialista, a més, deixarà de ser secretari general del PSPV en el congrés de final de març, el qual tindrà lloc a Benicàssim i on es proclamarà la ministra Diana Morant com a nova líder dels socialistes valencians. De fet, l'acord de Puig per a abandonar el Senat amb destinació a París és fruit d'una conversa amb el president del govern i líder del PSOE, Pedro Sánchez, en la qual el president li hauria oferit aquell lloc com a punt final de la seua carrera com a líder del socialisme valencià. La mateixa conversa hauria certificat l'aposta de Ferraz per la ministra Diana Morant com a nova líder del PSPV.

També et pot interessar

stats