El PSPV reclama la reversió de l'Hospital de Vinalopó, l'única àrea de salut privatitzada

Muñoz exigeix que la gestió torne a ser pública dins d'un model que en els últims huit anys ha passat a ser pràcticament públic i que ha demostrat ser "ineficient"

El síndic del PSPV-PSOE en les Corts, José Muñoz (centre), amb diputats socialistes
El síndic del PSPV-PSOE a les Corts, José Muñoz (centre), amb diputats socialistes / PSPV

El PSPV ha reclamat la reversió pública de la gestió de l'Hospital de Vinalopó com a única àrea que quedarà privatitzada després del pas a la gestió directa de la Conselleria de Sanitat de l'Hospital de Manises este dimarts.

El síndic del PSPV a les Corts, José Muñoz, ha exigit que la gestió d'eixe hospital torne a ser pública" dins d'un model que en "els últims huit anys ha passat a ser pràcticament públic" i que ha demostrat ser "ineficient" perquè funcionava per a les empreses, però "perjudicava" la societat.

El grup socialista durà a terme iniciatives parlamentàries perquè la pressió social "obligue" a fer la reversió pública del departament de salut a "un Consell privatitzador" que, si no és per la mobilització social, "continuarà privatitzant".

La tornada a la gestió pública dels hospitals és "conseqüència de la bona faena del govern del Botànic" perquè, segons ha defensat Muñoz, "la sanitat és de tots".

També et pot interessar

stats