El PSPV de la província d'Alacant aprova la nova executiva amb un 54,7% dels vots

El 70,7% del PSPV de la província de Castelló dona suport a la nova executiva de Samuel Falomir, integrada per seixanta membres

El secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, i el nou secretari general a la província d'Alacant, Alejandro Soler
El secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, i el nou secretari general a la província d'Alacant, Alejandro Soler / PSPV

El quart congrés provincial del PSPV-PSOE d'Alacant ha triat aquest dissabte la nova executiva, formada 29 persones, que ha sigut aprovada amb el suport de 122 vots (el 54,7%). Hi ha hagut 101 paperetes en blanc (el 45,3%) i cap vot en contra.

El nou secretari general, Alejandro Soler, ha afirmat que han celebrat "un gran congrés, fruit d'un procés de primàries, exemple de democràcia i de respecte entre companys i que ha desembocat en una nova direcció que té un gran projecte i una gran feina" al davant.

El secretari provincial ha agraït el treball de l'anterior direcció i també de Toni Francés, a qui es va enfrontar en un procés de primàries "respectuós entre companys", ha destacat. Soler es va imposar a Francés per 145 sufragis.

En el congrés també s'ha votat els representants en diferents òrgans, com el comité federal, que ha tingut el suport del 71,4%; el comité nacional (81,2%); el comité provincial (83,4%) i la comissió provincial d'ètica i garanties (82,8%), segons han informat fonts del partit.

Acompanyen Soler en la nova executiva Sandra Martín, com a subsecretària general; Araceli Poblador, com a presidenta; i José Antonio Amat, com a secretari d'organització, entre altres.

La nova executiva del PSPV de Castelló, aprovada amb el 70,7% dels vots

A Benicarló (Baix Maestrat), el PSPV de la província de Castelló, liderat per Samuel Falomir, també ha renovat aquest dissabte la seua executiva. La formen 60 membres i ha rebut el suport del 70,7% dels delegats, amb 145 vots a favor i 60 vots en blanc.

L'informe de gestió de l'executiva que ha finalitzat el seu mandat ha sigut aprovat pel 89,21% dels 205 delegats i delegades. Així mateix, també s'ha votat els representants en diferents òrgans, com el comité de comptes, amb 164 a favor, 39 en blanc i 1 nul; el comité d'ètica i garanties, amb 166 vots a favor i 38 en blanc; el comité provincial, amb 170 a favor 34 en blanc i 1 nul; el comité nacional, amb 163 a favor i 42 blanc; i el comité federal, amb 139 a favor i 66 en blanc.

Falomir ha manifestat que en el partit "no sobra ningú, ací no hi ha dos projectes, ací hi ha només un projecte, que és el PSPV-PSOE de la província de Castelló", i ha considerat que "l'important no és guanyar el congrés, l'important és guanyar eleccions" per a millorar de la vida de la gent.

El congrés provincial de València comptarà amb Morant i Lastra

Els resultats de les votacions a València es faran públics a les 13:30 hores d'aquest diumenge, dia en què es concentra la major part de l'activitat de la trobada. En aquest congrés provincial participaran la ministra de Ciència i Innovació, Diana Morant, i vicesecretària general del PSOE, Adriana Lastra.

Puig aposta per "construir una majoria àmplia sense sectarismes ni fanatismes"

El secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha obert el conclave a Sant Vicent del Raspeig i ha tancat el celebrat a Benicarló. Puig ha apostat per "construir una majoria àmplia sense sectarismes ni fanatismes" i ha animat la militància a seguir treballant per a continuar sent el primer partit a la Comunitat Valenciana.  

També et pot interessar

stats