El PSPV sobre les crítiques d'Illueca a Boluda: "Mai assenyalarem empresaris"

El vicepresident segon de la Generalitat assegurà aquest dilluns que l'empresari és "raret i fosc"

El secretari d'Organització del PSPV-PSOE, José Muñoz
El secretari d'organització del PSPV-PSOE, José Muñoz / Europa Press

El secretari d'organització del PSPV-PSOE, José Muñoz, ha assenyalat que el vicepresident segon de la Generalitat, Héctor Illueca, és "lliure d'emetre les opinions que considere" sobre els empresaris, però s'han desmarcat de les seues paraules sobre Vicente Boluda: "Nosaltres mai assenyalarem empresaris amb el dit. El que busquem és el diàleg social a la Comunitat Valenciana".

Així s'ha pronunciat Muñoz en roda de premsa aquest dimarts en ser preguntat sobre les paraules d'Illueca, que aquest dilluns va carregar contra el navilier i president d'AVE: "Ja està bé d'operacions urbanístiques i que predominen els interessos d'una minoria i, a vegades, d'empresaris rarets i foscos".

Muñoz ha defés que els socialistes volen "generar un ecosistema empresarial i econòmic que permeta que la societat valenciana avance". En aquest sentit, ha indicat que la Comunitat Valenciana és "la segona que més creix" i que el "canvi del teixit productiu ja és una realitat".

Per això, ha advocat per "continuar treballant per a garantir estabilitat econòmica i política". "Si uns altres partits estan en unes altres guerres diferents, nosaltres no ens desviarem ni un minut del fet que als valencians els vaja bé", ha agregat.

També et pot interessar

stats