Illueca parla de Boluda com un empresari "raret i fosc" acostumat a les subvencions

El vicepresident tercer del Consell, d'Unides Podem, torna a posar l'empresariat valencià en el punt de mira després de les crítiques a Juan Roig, al que va acusar de pràctiques monopolistes

Illueca en una imatge recent
Illueca en una imatge recent / Twitter: @Hector_Illueca_

L'empresariat valencià continua en el punt de mira per part d'Unides Podem. El vicepresident tercer del Consell, Héctor Illueca, s'ha pronunciat aquest dilluns sobre el navilier Vicente Boluda, que també és president de l'Associació Valenciana d'Empresaris, després de les crítiques a Juan Roig, al que va acusar de pràctiques monopolistes.

Illueca s'ha referit a Boluda en acabar una reunió amb la Comissió Ciutat-Port, que s'oposa frontalment a l'ampliació de les instal·lacions portuàries.

"És l'hora de dir que ja està bé d'operacions urbanístiques, que al final acaben predominant els interessos d'empresaris rarets i foscos com el senyor Boluda, que estan massa acostumats al fet que els seus èxits depenguen de les subvencions públiques", ha dit el vicepresident tercer de la Generalitat.

Precisament, la secretària general de Podem i ministra de Drets Socials, Ione Belarra, va remarcar aquest diumenge que la riquesa a Espanya "té nom" i "mentre que Ana Patricia Botín continue nadant en bitllets de 500 euros", li continuarà dient "avariciosa".

"Des que vaig dir que Juan Roig era un capitalista despietat, hi ha molta gent que ens està insistint que als rics a Espanya no se'ls pot anomenar", ha emfasitzat la secretària general de Podem. En aquesta ocasió, Belarra ha posat com a exemples Ana Patricia Botín, presidenta del Banc Santander, i Carlos Torres, president del BBVA. 

També et pot interessar

stats