Belarra: 'Si guanyes 9.000 milions a l'any no eres empresari, eres un usurer'

Després de dir que Juan Roig és un “capitalista despietat”, la secretària general morada ha tingut paraules per a Ana Patricia Botín i Carlos Torres

La secretària general de Podem i ministra de Drets Socials, Ione Belarra, en un acte de partit a Madrid amb la minista Irene Montero
La secretària general de Podem i ministra de Drets Socials, Ione Belarra, en un acte de partit a Madrid amb la minista Irene Montero / Sergio Pérez (Efe)

La secretària general de Podem i ministra de Drets Socials, Ione Belarra, ha remarcat aquest diumenge que la riquesa a Espanya "té nom" i "mentre que Ana Patricia Botín continue nadant en bitllets de 500 euros", li continuarà dient "avariciosa".

Belarra, que ha intervingut en un acte a Madrid sota el nom "Vas consentir o no? Només sí és sí", organitzat per la formació morada, al qual també ha acudit la ministra d'Igualtat, Irene Montero, ha assegurat que si es guanyen "9.000 milions en un any, no eres un empresari, eres un usurer".

"Des que vaig dir que Juan Roig era un capitalista despietat, hi ha molta gent que ens està insistint que als rics a Espanya no se'ls pot anomenar", ha emfasitzat la secretària general de Podem. En aquesta ocasió, Belarra ha posat com a exemples Ana Patricia Botín, presidenta del banc Santander, i Carlos Torres, president del BBVA. 

Segons les dades fetes públics aquesta setmana, el Santander va ser el grup que va obtindre els majors beneficis: un rècord de 9.605 milions d’euros, un 18% més. EL segueix el BBVA, amb una fita històrica de 6.420 milions d’euros, un 38% més.

També et pot interessar

stats